top of page

Een kleurrijk verhaal



Moodboard interieur, een vogel, keuken van hout en travertin, behang, het stand met een tekening van de golf


Als interieur ontwerper zeg ik altijd “Jouw unieke verhaal vormt de kern van je interieur”.


Bij een samenwerking neem ik dan ook graag uitgebreid de tijd om jouw behoeften, ideeën en levensstijl te leren kennen. Dit verhaal inspireert mij bij het maken van het moodboard dat jouw persoonlijke sfeer tot leven brengt.



Neem bijvoorbeeld dit moodboard

sketchup tekening van woning met  kleurrijk behang

'Kleur-rijk', dat ontstond voor een stel dat een nieuwe levensfase ingaat - een nieuw huis voor hen samen en een nieuw begin als pensionado's, dicht bij hun geliefde duinen en strand, hun favoriete plek.



De betoverende zonsopgang en zonsondergang vormden de inspiratie voor het kleurenpalet en de wandbekleding, wat resulteerde in een kleurrijk verhaal en organisch beeld dat zich uitstrekt over een indrukwekkende 8 meter hoge wand die alle verdiepingen met elkaar verbindt.


Zo kwamen we tot een levendig kleurenpalet geïnspireerd door de natuur.




twee fauteuils met messing bezettafel en kleurrijk behang van ARTE



Wordt jij ook blij van een ‘Kleur-rijk’ interieur?


  • Vergeet dan vooral niet het plafond mee te nemen in jouw kleurenpalet! Zelfs bij ingetogen naturel tinten creëert het plafond in dezelfde kleur direct harmonie. Het geeft je dat gevoel van comfort. Én je vermijd zo ook meteen die abrupte overgang aan de bovenkant van de wand ;)


  • Bij het kiezen van kleuren ga ik verder dan een simpele waaier. Ik test de kleuren op groot formaat (stevig) papier en hang ze op verschillende plekken in de ruimte, zowel op een lichte plek als in die donkere hoek van het huis. Zo voorkom je verrassingen en zie je precies hoe de kleuren reageren op elk moment van de dag. Als de kleur bij elk licht mooi blijft, kan de schilder direct aan de slag!


Met deze aanpak wordt jouw droominterieur werkelijkheid, waar kleuren op subtiele wijze samenkomen en een verhaal vertellen. Een levendig, harmonieus thuis vol persoonlijkheid en warmte. Zo zie je maar, kleurrijk wonen is een kunst.



Slaapkamer met opgemaakt bed, fauteuil en schilderij



Ik creëer het allerliefst samen een interieur dat jouw verhaal vertelt en waarin jij je helemaal thuis voelt. Want jij weet precies wat je mooi vindt. Dé uitdaging zit ‘m vooral in het vertalen van al die ideeën en wirwar aan wensen naar heerlijk thuis zodat het voor jou klopt. Dat is vaak het moeilijkste gedeelte maar dat hoef je niet alleen te doen.


Interieurontwerper en klant samen aan het werk


Je kan samen met een interieur ontwerper jouw wensen vertalen naar een helder en concreet interieurplan, waarbij jouw persoonlijke items een waardevolle plek vinden in het interieurontwerp.



Want jij bent uniek en dit wil je terugzien in je interieur.




We hebben nu een klein onderdeel genomen uit een ontwerpproces om tot een uniek en heerlijk interieur te komen.


Wil jij ook hulp van een interieur ontwerper? Ik heb een hele handige informatie brochure die je helpt hierin de juiste keuze te maken.



Klik op de knop en download geheel vrijblijvend de brochure.





Deze blog is geschreven voor uwwoonmagazine, een online magazine voor meer informatie en inspiratie over interieur en woontrends en in samenwerking met BNS Crisp.



Comments


bottom of page